Yaz Okulu Hakkında Duyuru

YAZ OKULU İLE İLGİLİ İŞLEMLER

Yaz Okulunu Yozgat Bozok Üniversitesi Çekerek Fuat Oktay Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu DIŞINDA Almak İsteyen Öğrenciler;

Yozgat Bozok Üniversitesi Çekerek Fuat Oktay Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz dışında yaz okulunu yapmak isteyen öğrencilerimiz aşağıdaki işlemleri yapmak üzere ders alabilirler.

* Yaz Okulu Başvuru dilekçesini eksiksiz bir şekilde (3 nüsha) doldurup çıktısını aldıktan sonra imzalı bir şekilde taranarak veya resmi çekilerek kayıtlı oldukları programın bağlı olduğu bölüm başkanlığına mail atmaları gerekmektedir. Ayrıca dilekçenin ekinde yer alan "alınacak derslerin ve ders planlarının onaylı içerikleri" de bölüm başkanlığına atılacak maile ek olarak eklenmelidir.

- Yaz Okulu Başvuru Dilekçesi için TIKLAYINIZ

* Yapılan başvuru bölüm başkanlığı tarafından değerlendirme yapıldıktan sonra Yüksekokulumuz web sitesinde duyuru yapılacaktır.

* Başvurusu kabul edilen öğrenci yaz okulunu talep ettiği üniversitede yapabilecektir.

* Ayrıca başvurusu kabul edilen öğrencinin bölüm başkanlığına e-mail olarak göndermiş olduğu başvuru evraklarının ve eklerinin asıllarını Yozgat Bozok Üniversitesi Çekerek Fuat Oktay Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Öğrenci İşleri Birimine göndermesi gerekmektedir.

Önemli Not: Süreçte yaşayacağınız herhangi bir sorun için veya bilgi almak için akademik danışmanınız ile iletişime geçebilirsiniz.

18.06.2021 12:00