MEZUNİYET TÖRENİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

MEZUNİYET TÖRENİ TARİHİ: 02.10.2021 Cumartesi

MEZUNİYET TÖRENİ SAATİ: 11.00

2020-2021 Yılı Mezuniyet Törenimiz 02.10.2021 tarihinde saat 11.00'de yapılacaktır. Törenden en geç 1 saat önce tören alanında bulunmanız beklenmektedir. Öğrencilerimize kep ve biniş verilecektir.

Genel sağlık tedbirleri kapsamında, programa katılımı olacak olan tüm katılımcıların sağlığını riske atmamak için, aşı kartı olsa bile, yapılacak olan programlardan son 24 saat içerisinde PCR testi istenmektedir .
Katılımı olacak olan öğrencilerin ve personellerin :

➡️ 1 EKİM CUMA GÜNÜ
Bulundukları YOZGAT İLÇE DEVLET HASTANELERİ  VEYA ŞEHİR HASTANESİNDE SABAH SAAT 9-12 ARALIĞINDA
➡️ *1 EKİM BOZOK ÜNİVERSİTESİ FUAT OKTAY SHMYO’ DA SAAT 11-13 ARALIĞINDA *
                      VEYA
➡️ BULUNDUKLARI İLLERDEKİ HASTANELERDE PCR TESTİ YAPTIRMALARI GEREKMEKTEDİR

YOZGAT’TA  PCR TESTİNİ YAPTIRACAK OLAN KİŞİLERİN TEST YAPTIRIRKEN PROTOKOL GİRİŞİ OLACAĞINI SÖYLEMELERİ GEREKMEKTEDİR AKSİ HALDE SONUÇLAR YETİŞMEYECEKTİR , İL DIŞINDAN GELECEK OLAN KATILIMCILARIN İSE PCR  TEST SONUCUNU EN GEÇ 1 EKİM CUMA AKŞAMI taner.yilmaz@yobu.edu.tr ADRESİNE GÖNDERMESİ GEREKMEKTEDİR. TEST SONUCU OLMAYAN KİŞİLERİN PROGRAMA KATILIMI MÜMKÜN OLMAYACAKTIR.

30.09.2021 09:00