2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Dönemi Yaz Stajları Hakkında (Güncellendi)

NOT: Yüksekokulumuz yaz stajına ilişkin süreç aşağıdaki gibi açıklanmıştır. Ancak COVİD-19 pandemi sürecinin seyrine göre ilerleyen zamanlarda herhangi bir değişiklik olduğunda gerekli bilgilendirmeler tüm öğrencilerimize yapılacaktır.

YAZ STAJI SÜRECİ

* Staj Talep Formu Üst Yazısı ve Eki, Staj Dilekçesi ve Staj Sözleşmesi evraklarını indirerek eksiksiz bir şekilde doldurduktan sonra staj yapacağınız kuruma başvuru yapınız.

Staj Talep Formu Üst Yazısı

Staj Talep Formu Eki

Staj Dilekçesi

Staj Sözleşmesi(Kurum isterse)

Onam Formu(Kurum isterse)

NOT: Sevgili öğrencilerimiz, evraklar için Yüksekokulumuza gelmenize gerek yoktur. Evraklarımız e-imzalı olarak yukarıda yer almaktadır.

YAZ STAJI ARALIĞI

Çocuk Gelişimi, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama ve Yaşlı Bakımı programı öğrencileri yaz stajlarını 28/06/2021 - 10/09/2021 tarihleri arasında belirlenecek 30 iş günü olarak yapacaklardır.

* Staj yapacağınız kurum evraklardaki ilgili yerleri doldurduktan sonra  son tarih olan 14/06/2021 tarihine kadar evrakların asıllarını şahsen veya posta yoluyla              Adres :Yeniyol Mah. Hastane Sk. No:27 Çekerek Fuat Oktay Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çekerek/YOZGAT,  Çekerek Fuat Oktay Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Öğrenci İşleri Birimine teslim edilmesi gerekmektedir. Evrakların posta yoluyla ulaştırılması öğrencilerimizin sorumluluğundadır.

NOT: Evrakların asıllarının 14/06/2020 tarihine kadar Yüksekokulumuza ulaşmaması durumunda öğrencilerimizin yaz stajı iptal edilecektir.

YAZ STAJI DANIŞMANLARI İÇİN:

Çocuk Gelişimi Yaz Stajı Danışmanlıkları Listesi için TIKLAYINIZ.

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Yaz Stajı Danışmanlıkları Listesi için TIKLAYINIZ.

Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Yaz Stajı Danışmanlıkları Listesi için TIKLAYINIZ.

Yaşlı Bakım Yaz Stajı Danışmanlıkları Listesi için TIKLAYINIZ.

NOT: Yukarıda Yaz Stajı Danışmanlık Listesinde adı yer almayan öğrencilerimiz Akademik Danışman hocalarıyla iletişime geçmeleri gerekmektedir.

8.06.2021 15:23