Yüksekokulumuzda Öğrenimine Devam Eden 2. Sınıf Öğrencileriyle Karma (Hibrit) Eğitim Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Tekin Güler, Müdür Yardımcıları ve Bölüm Başkanlarının da katılımıyla Yüksekokulumuzda öğrenimine devam eden 2. sınıf öğrencileriyle bir araya gelerek, uygulanacak karma (hibrit) eğitim hakkında bilgi verdi.

Toplantıda öğrencilerin sorularını yanıtlayan Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Tekin Güler, alınan kararın yarattığı memnuniyet ve endişeleri dinleyerek, pandemi sürecinde uygulanacak karma eğitim modelinde alınacak önlemler hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Karma eğitim için gelecek öğrencilerin maske, mesafe ve temizlik kurallarına mutlaka uyması gerektiğini hatırlatan Öğr. Gör. Tekin Güler, YÖK'ün ve Üniversitemiz Senatosunun açıklamaları doğrultusunda sağlık temalı üniversite birimlerinin uygulama eğitimlerinin yüz yüze işlenmesinin önemini vurguladı.

2.03.2021 10:29