Yüksekokulumuzda 2021-2022 Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Toplantısı Yapıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Çekerek Fuat Oktay Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2021-2022 eğitim-öğretim dönemi hazırlıkları ve planlamasına ilişkin istişare toplantısı düzenledi.

Çekerek Fuat Oktay Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu toplantı salonunda gerçekleştirilen görüşmede meslek yüksekokulu yöneticileri ve öğretim elemanlarına seslenen Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, 2021-2022 eğitim öğretim dönemi öncesi eğitim öğretim süreçlerinde izlenilmesi gereken yol haritası hakkında bilgiler aktardı.

Rektörümüz Prof. Dr. Karadağ konuşmasında “Akademianın temelinde tedricilik, güncelleme, yenileme ve sorgulama vardır. Dolayısıyla eğitim öğretim süreçlerini yönetmede olmazsa olmazımız kendimizi yenilemek güncellemek olmalı. Bizlere katkı sunan, değer atfeden, önemseyen, bizleri görünür kılan ve marka üniversite hüviyetine ulaşmada çaba sarf eden siz değerli çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyor, 2021-2022 eğitim öğretim döneminde sizlere başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Mekânda Erişim” kategorisinde geçen yıl turuncu bayrak alan Çekerek Fuat Oktay Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun bu yıl ise “Eğitimde Erişebilirlik” kategorinde yeşil bayrak ile başarısını taçlandırdığına dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, emeği geçen Yüksekokulun idari ve akademik personeline çok teşekkür etti. Rektör Karadağ, engelsiz kampüs ve engelsiz erişim anlayışı ile hassasiyetle yürüttükleri çalışmalar sayesinde engelli öğrencilerin yükseköğrenim haklarından etkin bir şekilde yararlandıklarını sözlerine ekledi.

23.09.2021 10:56