Yüksekokulumuz öğrencileriyle uzaktan canlı söyleşi gerçekleştirildi.

Yüksekokulumuzda Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programında alanında deneyimli Harun Ökek'in katkılarıyla Öğr. Gör. Elif ÜLER ve program öğrencileriyle uzaktan söyleşi etkinliği yapıldı.

Yüksekokulumuz öğrencileriyle uzaktan canlı söyleşi gerçekleştirildi.

Uzaktan eğitim sürecini destekleme amacıyla ara sınavlar öncesinde öğrencilerin yüzyüze eğitim standartlarında eğitim görebilmesi için alanında uzman olan Harun Ökek ile Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama öğrencileri ve öğretim elemanlarıyla çevirimiçi söyleşi ve konferans yapıldı.

Yapılan söyleşide ara eleman olarak yetiştiklerinin bilincinde olmaları ve başarının ancak kişisel gelişim ve güçlü insan ilişkileriyle mümkün olduğunu vurgulayan Ökek, mesleki deneyimlerini ve sektörün güncel durumunu öğrencilere aktardı.

Öğrenciler yapılan bu uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Harun Ökek kimdir?

1978 Aydın-Nazilli doğumluyum. 1999 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Fakültesinden mezun oldum. 2000 yılının sonuna doğru Mustafa Nevzat ilaç bünyesinde “Tıbbi Mümessil” olarak çalışmaya başladım. O gün bugündür de çok sevdiğim tıbbi mümessillik mesleğini icra etmekteyim. Evliyim ve Ela Övgü adında bir kızım var.

Yirmi yıllık meslek hayatımda geriye doğru dönüp şöyle bir bakınca;

On bir farklı araçla, bir milyon kilometrenin üzerinde yol yapmışım,
Yüzlerce hekimi, binlerce kere ziyaret etmişim,
Yaklaşık olarak otuz beş bin saat boyunca mesai yapmışım (ki Malcolm Gladwell ünlü eseri Outliers’ta bir konuda uzmanlaşabilmek için gerekli minimum süreyi on bin saat olarak belirlemiştir)
Yaklaşık bin defa IMS almışım,
Mesleğimizin yurt çapında organize tek derneği olan Mümessil Dayanışma Derneği-MÜDAD’ın kuruluşuna önderlik etmişim,
Dünyada kutlanan tek “Tıbbi Mümessiller Günü’nü” meslektaşlarıma ve ülkemiz ilaç endüstrisine kazandırmışım.
Bu kadar şeyi bu sürenin içine sığdırabildiğim için gerçekten çok mutluyum.

20.04.2020 10:00