Yüksekokulumuz Öğrencileriyle 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Öğrenci Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Tekin Güler ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Şahin Bayraktar, Yüksekokulumuzda öğrenimine devam eden öğrencilerle tamamlanan 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemine dair değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Öğrencilerin yaşadığı olumsuzlukları, talepleri ve çözüm önerilerini dinleyen Öğr. Gör. Tekin Güler, öğrencilerin geri dönüşleri ve değerlendirmelerin Üniversitemizde ve Yüksekokulumuzda yürütülen kalite süreçlerinin bir parçası olduğunu ve en önemli iç paydaşlarımız olan değerli öğrencilerimizin bu süreçlerin en önemli unsuru olduğunu belirtti.

Yapılan uygulamaların tamamen öğrenci yararı gözetilerek yapıldığını dile getiren Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Tekin Güler, uygulanan memnuniyet anketlerinde öğrencilerin yaşadıkları olumsuzlukları tespit ettiklerini ve buna dair öğrencilerin geri dönüşleriyle gerekli önlemlerin alınarak öğrenci memnuniyetini mümkün olan en üst seviyeye çıkarma çalışmalarının sürekli devam ettiğini dile getirdi.

Öğr. Gör. Tekin Güler, toplantı kapanışında bahar dönemi için talep istek ve beklentileri dinledi.

18.02.2021 11:00