Cumhuriyetimizin 98. Yıldönümü Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98. Yıl dönümü etkinlikleri, 28 Ekim Perşembe günü  Çekerek Hükümet Konağı önünde ilçe Kaymakamımız Sayın Hayrettin Buğra GÜZEL, Garnizon Komutanı Per. Ast. Abdullah ÇAĞLAR ve Belediye Başkanı Eyyüp ÇAKIR'ın Atatürk Anıtına Çelenkleri sunması ile başladı. Çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasına müteakiben Türk Bayrağı göndere çekildi. Akabinde Makamda tebrigat kabulü gerçekleştirildi.

29 Ekim Cuma günü İlçemiz Hükümet Konağı önünde, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan Cumhuriyet Bayramı Kutlama Töreninde, günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçemiz Kaymakamı Hayrettin Buğra GÜZEL tarafından yapıldı. Öğrencilerimiz tarafından sergilenen çeşitli gösteriler ve okunan şiirlerin ardından okul etkinliklerinde dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından program sona erdi.

Düzenlenen programa İlçemiz Kaymakamı Hayrettin Buğra GÜZEL, Garnizon Komutanı Per. Ast. Abdullah ÇAĞLAR ve Belediye Başkanı Eyyüp ÇAKIR, Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Tekin GÜLER, protokol üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

29.10.2021 16:00