11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Dolayısıyla Fidan Dikim Etkinliği Gerçekleştirildi

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ilan etmiş olduğu, "11 Kasım Milli Ağaçlandırma  günü; Geleceğe Nefes Dünyaya Nefes" kampanyası kapsamında İlçe Orman İşletme Şefliği organizasyonunda İlçe Merkezinde fidanlar toprakla buluştu.

''Geleceğe Nefes Dünyaya Nefes'' Kampanyası kapsamında düzenlenen programa, İlçemiz Kaymakamı Sayın Hayrettin Buğra GÜZEL,İlçemiz Belediye Başkanı Eyyüp ÇAKIR, Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Tekin GÜLER, daire amirleri ve öğrencilerin katılımıyla Çekerek Fuat Oktay Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu bölgesinde sedir fidanları toprakla buluşturuldu.

1.12.2021 12:43