10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı Düzenlendi

Cumhuriyetimizin kurucusu olan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 83.yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de düzenlenen programla anıldı.

Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan anma programı saat 09:05'te sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. Programa İlçe Kaymakamımız Sayın Hayrettin Buğra GÜZEL, İlçe Garnizon Komutanı Per. Ast. Abdullah ÇAĞLAR, İlçe Belediye Başkan Vekili Mehmet DOĞAN, Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Tekin GÜLER, Daire Amirleri, Okul Müdürleri  ve öğrenciler katıldı.

İlçemiz Hükümet Konağı Konferans Salonunda devam eden program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Anma programı Öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli etkinliklerle sona erdi.

1.12.2021 12:29